Την Π.Ε. Σερρών επισκέφθηκε σήμερα 09 Σεπτεμβρίου 2021, ως επικεφαλής του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, στο πλαίσιο των επισκέψεων ενόψει ΔΕΘ.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο Βαμβακοφύτου, όπου αφού υπήρξε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη σχολική μονάδα αλλά και για το πολύτιμο έργο που συντελείται, παραδόθηκε αναπηρικό αμαξίδιο που αγοράστηκε από τη ΔΕΕΠ Σερρών.

Στη συνέχεια, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών κ. Σπυρόπουλο, το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Χείμαρρο Κρουσοβίτη στο Σιδηρόκαστρο, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως σημαντικό έργο για την περιοχή των Σερρών, που θα συμβάλλει στην προστασία της ζωής των πολιτών όσο και των περιουσιών τους.

Τέλος, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΣΕΡΓΑΛ, μιας σύγχρονης μονάδας, πρότυπο, που παράγει και προσφέρει στον καταναλωτή 100% ελληνικά προϊόντα. Όπως σημείωσε ο κ. Σταμενίτης κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους υπεύθυνους της βιομηχανίας, η παρουσία τέτοιων μονάδων στην Περιφέρεια είναι δείγμα ανάπτυξης και προόδου των τοπικών κοινωνιών, αλλά και δείκτης των δυνατοτήτων της χώρας μας και των ελληνικών προϊόντων. Συμπλήρωσε δε, ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης, όπως η μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, δίνουν τα απαραίτητα εφόδια στις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να είναι ανταγωνιστικές και στις διεθνείς αγορές.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση με στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Βουλευτής Σερρών κ. Λεονταρίδης Θεόφιλος και το Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ κ. Σαρηγιαννιδου Μαρία.