Εντοπίσθηκαν ξεχωριστά σε περιοχές της Θεσσαλονίκης όπου κατασχέθηκαν 20 δενδρύλλια κάνναβης και πάνω από 1 κιλό κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (10 Σεπτεμβρίου 2021) μετά από συντονισμένες αστυνομικές έρευνες για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, δύο άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνελήφθη τις πρωινές ώρες χθες ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην αυλή και άλλους χώρους της οικίας του, καλλιεργούσε 19 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 330 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

Επίσης, στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα εκριζωμένο δενδρύλλιο κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, ποσότητα κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

 

Στην δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 238 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.