Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2021, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από οικόπεδο ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας, μία μεταλλική πλατφόρμα 4 μέτρων, την οποία έδεσαν με ιμάντες σε όχημα που χρησιμοποιούσαν. Η κλεμμένη πλατφόρμα εντοπίσθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν ως μέσο τέλεσης κλοπής.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (1 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 60 μηνών και 10 ημερών, για το αδίκημα της κλοπής.
Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (1 Σεπτεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα προκειμένου να αποφύγουν αστυνομικό έλεγχο, απέκρυψαν σε εξωτερικό χώρο σε περιοχή της Πέλλας, μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 125 γραμμαρίων, η οποία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.