Σε συνάντηση που είχα μ τον κ. Πρόδρομο Αντιψωμά διευθύνων σύμβουλο της ALFA ENERGY και δημιουργό της πατέντας ENERGY STORAGE RENEWABLE ENERGY Systems και σε συνάρτηση με το μεταπτυχιακό μου στις ενεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον  (Msc Energy investments & Enviroment), αναλύσαμε  την ρηξικέλευθη τεχνολογία  συσσώρευσης ενέργειας ,την Lithium iron phosphate LifePo4 Battery 7.600 Kwh αλλά και τις τελευταίες  εγκαταστάσεις  που έχουν γίνει στην περιοχή της Πέλλας αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, συμφωνήσαμε πως θα είναι μια λύση απέναντι στην αύξηση του ρεύματος και την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων αλλά και στην  κλιματική αλλαγή την οποία εκμεταλλεύονται διάφορες άλλες εταιρίες.

Ένας είδος ευρεσιτεχνίας που δείχνει ότι οι Έλληνες επιστήμονες και μηχανικοί μπορούν να συνδράμουν στην οποιαδήποτε ενεργειακή πολιτική της χώρας στο μέλλον  με φθηνότερες λύσεις αλλά και αμεσότερα αποτελέσματα.

Το ελληνικό κράτος θα πρέπει αντί να κοιτάζει από που θα ψωνίσει ανεμογεννήτριες, να επιδοτήσει τέτοιου είδους ευρεσιτεχνίες που μάλιστα μπορούν να  στηρίξουν ακόμη και τεράστιες βιοτεχνίες.

Επίσης αναφερθήκαμε στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και πως η συγκεκριμένη ευρεσιτεχνία  μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην μείωση των τελευταίων φαινομένων. Άλλωστε η κλιματική αλλαγή είναι το πέρασμα του γεωλογικού χρόνου.