Νιώθοντας και εγώ την αγωνία του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, τις πολύπλευρες αντιδράσεις όλου του Δήμου Έδεσσας και εν συνόλω των φορέων του νομού που έχουν ξεσπάσει ως κομματικό στέλεχος για 18 συναπτά έτη, παρακαλώ τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Πέλλας και τις Τοπικές Οργανώσεις να συγκαλέσουν διευρυμένη συνεδρίαση για να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα ώστε η ΜΕΘ Έδεσσας όχι μόνο να συνεχίσει αλλά να αναβαθμιστεί η λειτουργία της ως ΜΕΘ.

Το σημερινό ΔΤ του Υπουργείου Υγείας άπλωσε ένα πέπλο φόβου και αγωνίας στους-στις δημότες-ισσες της Αλμωπίας, της Έδεσσας και της Σκύδρας.
Οι κομματικές οργανώσεις ώστε να επιτύχουν σωστές υπηρεσίες και να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών οφείλουν να αφουγκράζονται την κοινωνία και για αυτό οι οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας έχουν καταφέρει να είναι οι μαζικότερες και να διαμορφώνουν κυβερνητικές πολιτικές.
Τέλος, για να συνεισφέρω με προτάσεις σε αυτές που έχουν διατυπωθεί ενδεικτικά καταθέτω το αίτημα για αφορολόγητες εφημερίες στις ειδικότητες αιχμής και παροχή του επιδόματος παραμεθορίου.
Αλέξανδρος Πασχάλης
Στέλεχος Νέας Δημοκρατίας