Μετά την αμετροέπεια των αιρετών περί πατριωτισμού, φαίνεται να αναφέρονται πλέον μόνο στις μνήμες. Τα ήθη, τα έθιμα, οι εθνικές ιδέες, η ιστορία φαίνεται να περνούν στην λήθη. Η ιστοριογνωσία η ελευθερία και το αίμα των Ελλήνων δεν μπορούν να ξεχαστούν από καρεκλοκένταυρους που τους χρησιμοποιεί η ΝΔ ως πειθήνια όργανα για την διεκπεραίωση της εθνομηδενιστικής πολιτικής τους.

Οι μαρτυρικές μέρες που έχουμε καθήκον να θυμόμαστε, η Ορθόδοξη παράδοση η πίστη στα ανθρώπινα δικαιώματα οι δημοκρατικές ιδέες και  η ελευθερία των Ελλήνων, επισκιάζονται πλέον, ανερυθρίαστα από τους αιρετούς του Νομού μας.

 

Γνωρίζοντάς  το  ιδιαίτερα υψηλό εθνικό φρόνημα στον νομό Πέλλας προσπαθούν να το θρυμματίσουν με απώτερο στόχο την επιβολή περιορισμών στους Έλληνες  για μια ακόμη  φορά.

 

Οι εθνικές εορτές μαζί με τις παραδόσεις και τα έθιμα δεν είναι σκέτες μνήμες. Είναι έμπρακτες τιμές από τις νέες γενιές σε συνδυασμό με τα διδάγματα των δασκάλων μας των γονιών μας και των παππούδων μας. Χρωστάμε τα πάντα στην πατρίδα που μας ανέθρεψε και που μας μορφωσε. Αυτή η απόφαση αποτελεί παραίτηση από κάθε  εθνική συνείδηση που οφείλουμε να έχουμε.

 

 

Δήμος Κυριλίδης Τομεάρχης Ενέργειας και και Υδρογονανθράκων

ΕΛΛΗΝΕΣ-Ηλίας Κασιδιάρης