Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της δημόσιας κατασκευαστικής εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. κ. Τ. Κατσίπο, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή και τον εξοπλισμό σχολείων της Πέλλας. Συγκεκριμένα, ο Λάκης Βασιλειάδης αναφέρθηκε σε σειρά αιτημάτων των σχολικών μονάδων της Πέλλας για υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τα οποία ο κ. Κατσίπος τον ενημέρωσε ότι θα ικανοποιηθούν σύντομα.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για το έργο ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου στους Προμάχους Αλμωπίας. Όπως ενημέρωσε ο κ. Κατσίπος τον Βουλευτή, το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι μελέτες και ξεκινά η κοστολόγηση, ώστε να εκδοθούν τα τεύχη δημοπράτησης και η οικοδομική άδεια. Το έργο, το οποίο σήμερα κοστολογείται σε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το ΠΔΕ, αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός των επόμενων μηνών, ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του.

Επιπλέον, ο Λάκης Βασιλειάδης ενημερώθηκε ότι υπεγράφη η Σύμβαση για το έργο αποκατάστασης της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων, η οποία είχε δεχθεί εκτεταμένες ζημιές μετά από πυρκαγιά. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Τέλος, ο Λάκης Βασιλειάδης έθεσε στον κ. Κατσίπο το ζήτημα βελτίωσης και αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών στα Ειδικά Σχολεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, για τα οποία ο Πρόεδρος τον ενημέρωσε ότι υπάρχει δυνατότητα αποστολής τεχνικών κλιμακίων για αυτοψία μετά από σχετικά αιτήματα των Δήμων.