Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (30 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη να έχει αφαιρέσει από εγκαταστάσεις μη λειτουργικής επιχείρησης, χάλκινα καλώδια μήκους 58 μέτρων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κόφτης που χρησιμοποιούσε για την κοπή των καλωδίων.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (30 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (1 Οκτωβρίου 2021) το πρωί, στο 31ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, μεταξύ του Κιλκίς και του οικισμού Καμπάνη, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονη ημεδαπή, το οποίο σε προγενέστερο χρόνο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 20χρονης οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.