Σύλληψη για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων

Συνελήφθη χθες (9 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι, σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 146 πακέτα τσιγάρων και 3 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Εξιχνιάσεις κλοπών ·           Από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και ενός ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 στις Σέρρες, αφαίρεσαν 2 ποδήλατα, συνολικής αξίας 280 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας. Τα κλεμμένα ποδήλατα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν.

·           Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το απόγευμα της 4ης Οκτωβρίου 2021 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε μέσα από σταθμευμένο όχημα ένα τσαντάκι που περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που οδηγούσε ημεδαπός συνεργός του. Τα κλεμμένα έγγραφα και αντικείμενα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στον παθόντα.