Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (12 Οκτωβρίου 2021) το απόγευμα στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για αντίσταση κατά της αρχής.

Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (12 Οκτωβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας και αλλοδαπή γυναίκα, καθώς όπως διαπιστώθηκε εισήλθαν παράνομα σε επιχείρηση και από κοινού αφαίρεσαν καλώδια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.
Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών Συνελήφθη χθες (12 Οκτωβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ανήλικος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 25,9 γραμμαρίων, 1 ζυγαριά ακριβείας, 1 τρίφτης κάνναβης, 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης καθώς και το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ.
Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2021 με το πρόσχημα διοργάνωσης παιδικής κατασκήνωσης έπεισαν τους γονείς ενός ανήλικου να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 299 ευρώ, ως δήθεν εγγραφή.