Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και εξασφάλισε προνομιακά δίδακτρα για Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως, πλήρως αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στα πλαίσια της αναπτυξιακής του πολιτικής, της δια βίου εκπαίδευσης και της συνεχούς προσφοράς του προς την κοινωνία, σε μια σημαντική συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ παρέχει Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία της Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

 

Η Ανοικτή και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση εξ ορισμού απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν κάποιο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο προσφέρεται στη βάση νέας μορφής εκπαιδευτικής μεθοδολογίας. Η εν λόγω μεθοδολογία περιλαμβάνει νέες στρατηγικές διδασκαλίας και μάθησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

Ενδεικτικοί τίτλοι Μεταπτυχιακών προγραμμάτων:

 

 

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) της Ελλάδας, ως Ομοταγές Ίδρυμα προς τα Ελληνικά ΑΕΙ και τα μεταπτυχιακά του προγράμματα ως ισότιμα με αυτά που χορηγούν τα Ελληνικά ΑΕΙ.

 

 

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή σε ένα από τα σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα και εξασφάλισε υψηλής ποιότητας επιμόρφωσης με το διεθνές κύρος και την αναγνώριση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

 

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ

 

Εγγραφές Καθημερινά…

 

Γραμματειακή υποστήριξη ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αγ. Αντωνίου και Καρατάσου Γωνία, Βέροια

τηλ: 2331021061 – 2331120331

κιν: 6973928402

ώρες επικοινωνίας 08:00- 21:00

site: http://ekedim-verias.gr/

FB:Εκεδιμ Βεροίας- Θεοχαρόπουλος

Email: [email protected]