Σύλληψη για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη χθες (26 Νοεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 5 κιλών και 703 γραμμαρίων. Επίσης, από την κατοχή του κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ.

 

Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (26 Νοεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα, έχοντας αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα, ένα τρέιλερ ιδιοκτησίας ημεδαπού. Οι προαναφερόμενοι στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με το όχημά τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές σε ένα άλλο όχημα.
Εξιχνίαση απάτης Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 6η Ιουλίου 2021, άγνωστος άνδρας με το πρόσχημα της αγοράς εργαλείων τα οποία διέθεταν προς πώληση μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασε από ημεδαπό άνδρα τα στοιχεία δύο τραπεζικών λογαριασμών, από όπου αφαίρεσε συνολικά χρηματικό ποσό 19.700 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια μετέφερε στους λογαριασμούς των παραπάνω τριών ατόμων.
Εξιχνίαση κλοπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου 2021 στις Σέρρες, μπήκαν σε κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή αξίας 120 ευρώ.