Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν προχθές (26 Νοεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο ανήλικοι ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξαν από κοινού, προκαλώντας φθορές, δύο οικίες στη Λάρισα, από όπου συνολικά αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 5.100 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων. Οι ανωτέρω ημεδαποί εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, να επιβαίνουν σε ενοικιαζόμενο όχημα, που οδηγούσε ένας από αυτούς, χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης. Σε έρευνα του οχήματος, βρέθηκαν καλά κρυμμένα σε ειδική κρύπτη τα κλεμμένα κοσμήματα καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριαμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/292497929390628

Εξιχνίαση κλοπής και αποπειρών κλοπών Από το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 23η Νοεμβρίου 2021, αφαίρεσε μέσα από αυλή οικίας, σε χωριό των Σερρών, έναν γεωργικό ελκυστήρα. Ο γεωργικός ελκυστήρας εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο ανωτέρω το τελευταίο 15νθήμερο, αποπειράθηκε να διαρρήξει μία οικία και έναν Ιερό Ναό, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.