Συλλήψεις για ναρκωτικά

·      Συνελήφθη χθες (5 Νοεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ποροΐων, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αγρόκτημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 23,3 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, σε χώρο κοντά στο παραπάνω αγρόκτημα, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης προς ξήρανση, βάρους 1 κιλού και 800 γραμμαρίων.

·      Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/177919811203952

 

·       Συνελήφθη χθες (5 Νοεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 112,3 γραμμαρίων. Επίσης, σε αγροτική περιοχή διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 180 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη σήμερα (6 Νοεμβρίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Συλλήψεις για παράβαση νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς Συνελήφθησαν χθες (5 Νοεμβρίου 2021) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, μία ημεδαπή γυναίκα και ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς μετέφεραν σε όχημα 29 ζώα συντροφιάς (27 σκυλιά και 2 γάτες), τα οποία επιχείρησαν να εξάγουν από τη χώρα, χωρίς να διαθέτουν το απαραίτητο πιστοποιητικό ενδοκοινοτικού εμπορίου.