Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων ·Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, πέντε ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως διαπιστώθηκε, συμμετείχαν σε παράνομο τυχερό παίγνιο μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καταστήματος, ιδιοκτησίας ενός από τους παραπάνω. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή τους.

·Συνελήφθη χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ως νόμιμος εκπρόσωπος σωματείου, απέτρεψε με τη χρήση μπουτόν, με το οποίο ήλεγχε την κεντρική είσοδο στον χώρο του σωματείου, τον αστυνομικό έλεγχο για την εξακρίβωση της διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων. Σε βάρος του αλλά και σε βάρος δύο ακόμη ημεδαπών ανδρών που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μαζί με ημεδαπό συνεργό του, εισήλθαν παράνομα σε χώρο ποιμνιοστασίου, όπου έκοψαν και αφαίρεσαν μεταλλικούς σωλήνες, αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Οι κλεμμένοι σωλήνες βρέθηκαν τοποθετημένοι σε τρέιλερ και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν, το παραπάνω τρέιλερ αλλά και δύο εργαλεία κοπής που εντοπίστηκαν.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο γυάλινα βάζα που συνολικά περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 101 γραμμαρίων.