Εκτέλεση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης

Συνελήφθη προχθές (24 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Βουλγαρίας, για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας.

Σύλληψη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων και της νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθη χθες (25 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως πρόεκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πυροβόλησε και θανάτωσε έναν σκύλο. Το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε παράνομα κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω ημεδαπού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, χθες (25 Δεκεμβρίου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως διαπιστώθηκε διέρρηξε χώρο Ιερού Ναού, από όπου δεν κατάφερε να αφαιρέσει οτιδήποτε.