Τα μίσθαρνα ΜΜΕ τα οποία δίνουν βήμα στον εντεταλμένο φιλόδοξο της ΝΔ, κ. Βασιλακοπουλο, φαίνεται να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δημοκρατίας και σεβασμού προς τον ελληνικό λαό. Δίνοντας μάλιστα το βήμα στον Βασιλακοπουλο με στόχο να προβεί σε μια δήλωση αίσχος, άνευ προηγούμενου, περί φυλάκισης των ανεμβολίαστων. Δημιουργώντας έτσι κοινωνικές ανισότητες στοχοποιώντας τους ανεμβολίαστους.

 

Εμείς λέμε,  να δικαστούν για αδικήματα αυτοί που κατέχουν δημόσιο βήμα επιρροής χωρίς να αξιολογηθούν και σκοπίμως δημιουργούν διχασμό. Να δικαστούν αυτοί, που εν καιρώ πανδημίας δημιουργούσαν μοντάρισμενα ψευδή βίντεο με στόχο να εκφοβίσουν τους πολίτες αυτής της χώρας.

Αυτά είναι τα αδικήματα, εις βάρος του ελληνικού λαού με την εντολή ΝΔ που μοίρασε σωρηδόν τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών σε όλους αυτούς. Αυτοί που με τα ψέμματα τους οδήγησαν στην αποξένωση τον ελληνικό λαό, που απολύσανε έμπειρο υγειονομικό προσωπικό και τους κλέψανε την αξιοπρέπεια τους. Που πλέον κλέβουν και το εκατοσταρικο από τους πολίτες που δεν εμβολιαζονται. Κλέφτες και ψεύτες κουνάνε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό με την συνδρομή των επί πληρωμή ΜΜΕ από την κυβέρνηση.

Που φυσικά, δεν σχολιάζουν τα υπουργικά ψέμματα που λέγονται για τα  τεστ που διενεργούνται αναγκάζοντας τον ελληνικό λαό να πληρώνει ακατάπαυστα τα κυβερνητικά “λάθη”.

 

Δήμος Κυριλίδης

Μηχανικός Περιβάλλοντος

Τομεάρχης ενέργειας και υδρογονανθράκων Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣΗλίας Κασιδιάρης