ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Π.Κ.Μ. ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ON- LINE ΣΥΣΤΗΜΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αριθμ. Πρωτ. 339283 -27/11/2021 έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που αφορά την διαδικασία μετάβασης στο νέο on-line πληροφοριακό σύστημα, δεν θα μπορούν να διεκπεραιώνονται υποθέσεις στα Τμήματα Αδειών Οδήγησης και & Αδειών Κυκλοφορίας των Υπηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. , από την Παρασκευή 14/1/2022 έως και την Δευτέρα 24/1/2022 .

Έτσι μέχρι να ολοκληρωθεί η έναρξη της νέας παραγωγικής διαδικασίας , δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε κανένα πληροφοριακό σύστημα που αφορά : Άδειες κυκλοφορίας, άδειες οδήγησης, ειδικές άδειες οδήγησης ΕΔΧ, και Εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών.

Οι Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. δέχονται αιτήματα για πρωτοκόλληση – κατάθεση δικαιολογητικών , για τις παραπάνω διεργασίες αλλά τα αιτήματα δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν πριν την μετάβαση στο νέο on/line σύστημα η οποία θα λάβει χώρα στις 24/1/2022.

Οι διαδικασίες του Προγραμματισμού και της διεξαγωγής Θεωρητικών και Πρακτικών εξετάσεων θα πραγματοποιούνται κανονικά κατά το ανωτέρω διάστημα, καθώς και οι υπόλοιπες αρμοδιότητες των υπηρεσιών μας.