Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, εντάσσονται 105 νέα έργα στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ύψους 340.323.000 ευρώ. Δύο από αυτά αφορούν Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και συγκεκριμένα τα:

  1. Αγροτική Οδοποιία Δήμου Σκύδρας, ύψους 2.784.000€, το οποίο αφορά σε ασφαλτόστρωση οδικών τμημάτων που ανήκουν στα αγροκτήματα Δ.Κ. Σκύδρας – Τ.Κ. Πετριάς – Τ.Κ. Αρσενίου – Τ.Κ. Λιποχωρίου – Τ.Κ. Ριζού – Τ.Κ. Άσπρου – Τ.Κ. Κρανέας – Τ.Κ. Σεβαστειανών και οικισμού Πλευρώματος Δήμου Σκύδρας., συνολικού μήκους περίπου 19.5 χλμ και
  2. Αστική Αναζωογόνηση Δήμου Έδεσσας, ύψους 3.235.000€, το οποίο αφορά στην ανάπλαση της κεντρικής οδού 25ης Μαρτίου της πόλης της Έδεσσας και των συνδετήριων δρόμων της, με ανακατασκευή πεζοδρομίων συνολικού μήκους 3.2 χλμ, και στην ανάπλαση τμήματος της περιοχής επέκτασης του οικισμού της Άρνισσας, με κατασκευή δικτύου πεζοδρομίων συνολικού μήκους 1 χλμ.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, ο οποίος παρακολουθεί στενά την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και έργων των Δήμων Πέλλας, Έδεσσας, Σκύδρας και Αλμωπίας, χαρακτήρισε την ένταξη αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς των Δήμων που κατέθεσαν ολοκληρωμένες προτάσεις και τόνισε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας, για κάθε παρέμβαση που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Επιπλέον, τόνισε πως στις επόμενες φάσεις του Προγράμματος αναμένεται η ένταξη περισσότερων έργων, όλων των Δήμων της Πέλλας.