Με την έναρξη της νέας χρονιάς το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα» προγραμματίζει τις ακόλουθες Ομάδες που απευθύνονται σε Εφήβους και Νέους:

Α) Η πρώτη ομάδα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου 13 – 15 ετών που νιώθουν την ανάγκη  να μοιραστούν τους προβληματισμούς και τα συναισθήματα τους, τις αγωνίες και τους φόβους τους, να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, αλλά και να γνωριστούν με άλλους συνομηλίκους και να βρουν διέξοδο σε διάφορες δυσκολίες.

Β) Η δεύτερη ομάδα αφορά μαθητές Γ΄ Λυκείου και έχει ως στόχο την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών για την προετοιμασία των εξετάσεων, στη διαχείριση του άγχους, των αναγκών – προσδοκιών τους καιστην πίεση που μπορεί να δέχονται από το περιβάλλον και από τον εαυτό τους.

Γ) Σε νέους 18-25 ετών που μπορεί να είναι φοιτητές ή να εργάζονται ή να είναι άνεργοι και έχουν έρθει αντιμέτωποι με τις πρώτες δυσκολίες της ενηλικίωσης, την ανάληψη ευθυνών και φυσικά τις διαπροσωπικές σχέσεις – φιλικές και ερωτικές.

Ημέρες και Ώρες των ομάδων;

Οι ημερομηνίες και ώρες έναρξης των συναντήσεων των δύο πρώτων ομάδων θα είναι:

Α) Για μαθητές Γυμνασίου, την Πέμπτη  20/1 ώρα: 15:00-16:30.

Β)Για μαθητές Γ’ Λυκείου, την Πέμπτη 20/1 και ώρα: 17:00-18:30.

 

Για την 3η Ομάδα θα περιμένουμε να υπάρξουν δηλώσεις συμμετοχής.

Το σεμινάριο θα συντονίζουν ηΣοφία Συρομάχου – Ψυχολόγος MSc και η Μαρία Ιωακειμίδου – Κοινωνιολόγος, Στελέχη του Κ.Π.«Όραμα».

Δήλωσεις συμμετοχήςστο 23810-51174 ή να στέλνετε e-mailστο: [email protected]. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν.                      

Ο επιστημονικά υπεύθυνος

 

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής