Συλλήψεις για ναρκωτικά ·   Συνελήφθησαν χθες (13 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν βρέθηκαν κρυμμένες και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 630 γραμμαρίων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλοδαπού άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 41 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ø  https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/666491647866612

               

·   Συνελήφθη χθες (13 Ιανουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα του οχήματος που επέβαινε και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 94 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 μαχαίρι και ένα αεροβόλο πιστόλι. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

 

Εξιχνίαση κλοπών Συνελήφθη χθες (13 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς μετά από καταγγελία ημεδαπού, νωρίτερα την ίδια ημέρα επιχείρησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την οικία του, όπου εργάζεται ως καθαρίστρια. Επιπλέον,  σύμφωνα με τον παθόντα, τον προηγούμενο χρόνο αφαίρεσε τμηματικά από την οικία του το χρηματικό ποσό των 39.550 ευρώ.