Ο Αερωπός MANDYNAMIC αγωνίζεται αυτό το Σάββατο 5/2 στο Άργος με αντίπαλο τον Διομήδη για την 3η αγωνιστική της Handball Premier και της β φάσης θέσεις 1-8 και οι μνήμες όλων στην ομάδα επιστρέφουν δύο χρόνια πριν στο Σαββατόβραδο της 22/2/ 2020.

 

 

Την ημέρα εκείνη στο ντέρμπι για την 3η θέση της τελικής κατάταξης ο Αερωπός είχε θριαμβεύσει στο ίδιο γήπεδο της Νέας Κίου με 25-28, σε ένα πρωτάθλημα που με τη νίκη πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ήταν μια μέρα ιστορική και μια νίκη πάντως που έμεινε βαθιά χαραγμένη στις μνήμες όλων μέσα στο σύλλογο που ευελπιστούν ότι και αυτό το Σάββατο σε ένα ανάλογης σημασίας παιχνίδι, η φετινή ομάδα θα δείξει το ίδιο πάθος την αποφασιστικότητα αλλά και την… τρέλλα εκείνης του 2020 φεύγοντας με ένα ανάλογο αποτέλεσμα. Ο τέως Πρόεδρος (Μάκης Ρόπης) μόνιμος συνοδός δίπλα στην ομάδα είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι  ότι αισθάνθηκε πολύ υπερήφανος για τους παίκτες αν και με αρκετά προβλήματα αλλά με καρδιά λιονταριού πήραμε το σπουδαίο διπλό σε μια καυτή και εχθρική έδρα εξασφαλιζοντας την Ευρωπαϊκή έξοδο, συνεχάρη την τεχνική ηγεσία και αφιέρωσε τη νίκη στον φίλαθλο κόσμο της πόλης και στον μεγάλο χορηγό ManDynamic (η οποία είχε δώσει σε εκείνο το παιχνίδι ένα μεγάλο extra prim). Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους χωρίς να μπορούμε να περιγράψουμε τα συναισθήματα της μεγάλης αυτής νίκης.

Στην φώτο διακρίνονται οι παίκτες  με το ροζ φύλλο της νίκης  του 2020 και ακολουθεί βίντεο της βραδιάς εκείνης με ξέφρενους πανηγυρισμούς  της αποστολής στα αποδυτήρια

Με τις ευχές όλων να επαναληφθούν μεθαύριο στον ίδιο χώρο…