Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας για την πρώτη φάση των αγώνων. Στο ΔΑΚ Έδεσσας αντιμετώπισε την πρώτη ομάδα του ομίλου ΑΣ ΕΛΠΙΣ, η οποία τερμάτισε αήττητη με 12 νίκες. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους η μεν ΕΛΠΙΔΑ την άνοδο και ο δε ΙΚΑΡΟΣ την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση Η πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα της Ελπίδας, η οποία πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες για πολλά χρόνια, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από τις γυναίκες του Ίκαρου. Το πρώτο και το δεύτερο σετ ήταν ένας μονόλογος των φιλοξενουμένων στο 3ο σετ τα κορίτσια από την Έδεσσα προσπάθησαν να κλέψουν το σετ από το 19-24 το έκαναν 24-24 και 26-25 αλλά τελικά το έχασαν με 26-28 πόντους.

Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας στην επόμενη φάση θα αγωνιστεί στον Δ Όμιλο με τις ομάδες: ΕΑ Λάρισα , Ασκληπιό Τρικάλων, Αργώ Βόλου και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Τα σετ: 15-25, 13-25, 26-28.

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου, Παπαδοπούλου, Ιωαννίδου, Καλεΐτση, Καστανιώτη, Σταυρίδου,  Τερζόγλου (λ), Τοτίδου, Κυβελίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ:(Γεωργιάδης Γεώργιος), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Σκουλούδη, Κόγιτς-Τζούριτς, Νώτη, Βασιλειάδου / Στεργιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Κεσεσίδου, Ρουμπάκη, Παντελίδου, Παπάζογλου.