Το δικό του ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο δρομολόγησε το νπδδ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας για τις  ανάγκες των νηπίων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Άρνισσας.

Το σχολικό λεωφορείο αποτελεί κομμάτι της μεγάλης  προσπάθειας που κάνουμε τα τελευταία χρόνια ως  διοίκηση του «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, για αναβάθμιση της προσφερόμενης προσχολικής αγωγής αλλά και των υπηρεσιών μας γενικότερα. Είναι μέρος του έργου ανάπτυξης του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Άρνισσας μετά και την ίδρυση του δεύτερου τμήματος νηπίων που συστήθηκε το 2017.Αυτό το έργο συμπληρώθηκε τώρα με το σχολικό λεωφορείο που ήδη έχει ξεκινήσει  τα δρομολόγιά του, μεταφέροντας τα φιλοξενούμενα νήπια του παιδικού σταθμού από τα ορεινά χωριά του δημοτικού διαμερίσματος της Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας.

Ως πρόεδρος του ΔΣ του νπδδ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, δηλώνω ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος καθώς ακόμα ένα έργο, για το οποίο χρειάστηκαν πολλές και επίμονες  εργασίες και προσπάθειες, ολοκληρώθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους υπαλλήλους του «ΕΥ ΖΗΝ» που με όραμα, προσπάθεια και ακόμα περισσότερο, με ευσυνειδησία και αγάπη για το έργο που επιτελούν, εργάστηκαν επίμονα και για αυτό το πρότζεκτ. Να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο κ. Γιάννου Δημήτριο για την υποστήριξή του καθώς και  τους υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Έδεσσας που με την τεχνογνωσία που διαθέτουν βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών αποτελεί το όραμά μας και είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το όραμα του Δήμου Έδεσσας για αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών μας.

Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος το έργο μας.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

του ΝΠΔΔ  «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας

Γιώγας Δημήτριος