Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού και οι εκδόσεις UPGROW διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου αυτοβελτίωσης με τίτλο, «Γυναίκα Τώρα» των Τζιλ Δούκα και Νικόλαου Ουρανού.

Θα μιλήσουν οι:
Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Έλενα Ράπτη, βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης
Χριστίνα Κανατάκη, δημοσιογράφος Tv100

 

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν και οι συγγραφείς του βιβλίου.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Τζιλ Δούκα MCC και ο Νικόλας Ουρανός PCC, μετά από την τριπλή επιτυχία των best sellers Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα επιστρέφουν με το Γυναίκα Τώρα, έναν χρήσιμο οδηγό αυτοβελτίωσης για κάθε γυναίκα, μια αποκαλυπτική βίβλο που στοχεύει να φέρει την προσωπική και επαγγελματική ευημερία που θα πιστέψει πως η αλλαγή που αναζητά είναι μόλις μια επιλογή μακριά.

 

Οι καταξιωμένοι life coaches μέσα από το 4ο κατά σειρά βιβλίο τους, που περιλαμβάνει πλήθος αυτοβιογραφικών στοιχείων και είναι εμπνευσμένο από τη ζωή τους και τις ιστορίες των γυναικών τις οποίες έχουν βοηθήσει να βρουν αυτό που πραγματικά αξίζουν, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη δύναμη που χρειάζεσαι ώστε να ανακαλύψεις τον πραγματικό σκοπό της ζωή σου.

Αν θέλεις την αλλαγή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

 

Με αγάπη σε αυτό που κάνουν, η Τζιλ και ο Νικόλας θα σε καθοδηγήσουν με ενσυναίσθηση προς τον αυτοσεβασμό, την αφθονία και την ευημερία, αφήνοντας πίσω ό,τι σε πληγώνει. Θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και μέσα από τις δικές σου δυνάμεις θα μεταμορφωθείς, αφού, όπως λέει ο Νικόλας, «Ο αυτοσεβασμός ξεκινάει με την πλήρη αποδοχή του σώματος, του μυαλού και της ψυχής σου». Έχοντας περάσει και οι ίδιοι από πολλές δοκιμασίες στη ζωή τους, η Τζιλ και ο Νικόλας δηλώνουν για άλλη μία φορά το παρών, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι.

 

Πάρε τώρα την απόφαση να αναλάβεις δράση, να βελτιώσεις την ποιότητα των σχέσεών σου, να ενδυναμώσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου, θέτοντας όρια που περιχαρακώνουν την εσωτερική σου αρμονία και οδηγούν στη ζωή που ονειρεύεσαι. Με δέσμευση, στοχοπροσήλωση και πάθος, επένδυσε στο μέλλον σου και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

 

Link βιβλίο: https://bit.ly/3IJTffE

 

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Τζιλ Δούκα, MBA, Master Certified Coach

Είναι Business & Leadership Coach, Master Certified Coach (MCC) και η μόνη Ελληνίδα bestselling συγγραφέας coach στο 4% των coaches παγκοσμίως διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF). Είναι επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διαπιστευμένη mentor coach και βραβευμένη business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Τζιλ είναι η Διευθύντρια Σπουδών στην Global Academy of Coaching, την μόνη σχολή coaching σε Ελλάδα και Κύπρο με αποκλειστικά αγγλόφωνο και ελληνόφωνο online πρόγραμμα σπουδών, διαπιστευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF). Τα τελευταία χρόνια η Τζιλ έχει αναπτύξει έντονη συγγραφική δουλειά. Σαν αποτέλεσμα, και τα 3 της βιβλία ‘’Αγάπη Τώρα’’, ‘’Ευ Ζην Τώρα’’ και ‘’Ξαφνικά Τώρα’’ έχουν γίνει best sellers. Με εξαιρετικές εμφανίσεις σε διεθνή και ελληνοκυπριακά μέσα, η Τζιλ αρθρογραφεί επίσης σε γνωστά περιοδικά και εφημερίδες όπως στο Forbes, στο Times of india, Huffington Post, cozyvibe.gr, κα. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Microsoft, η Τράπεζα Πειραιώς, η Τράπεζα Κύπρου, Mondelez και Iberdrola κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι παντρεμένη με τον Νικόλα Ουρανό και, μαζί με τις δύο κόρες τους Μαριλένα και Joy και την Luna το ακούραστο bichon frise, ζουν και εργάζονται ανά τον κόσμο.

 

Νικόλας Ουρανός, Professional Certified Coach 

Είναι Life & Relationship Coach, #1 Best Selling Συγγραφέας, Professional Certified Coach (PCC) και καθηγητής της Global Academy of Coaching. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά διάλεξε το μονοπάτι του life coaching, λαμβάνοντας το πτυχίο του από την Global Academy of Coaching. Συνέχισε την επαγγελματική του εξέλιξη λαμβάνοντας πιστοποίηση από τον International Coach Federation(ICF), αποκτώντας τον τίτλο Professional Certified Coach (PCC). Είναι πιστοποιημένος Μarriage Μentor από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και τη διακεκριμένη ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott. Ασχολείται έντονα με τη συγγραφή βιβλίων αυτοβελτίωσης, μερικά από τα οποία έχουν γίνει παγκόσμια best-sellers. Συγκεκριμένα είναι ο συγγραφέας των βραβευμένων βιβλίων «Αγάπη Τώρα», «Ευ Ζην Τώρα» και «Ξαφνικά Τώρα». Ο Νικόλας αρθρογραφεί τακτικά και συμμετέχει σε συνέδρια και fora σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Ασία μιλώντας για τα θέματα των σχέσεων, ενώ διαθέτει μια επιδραστική παρουσία στα ελληνικά και διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα. Είναι παντρεμένος με τη βραβευμένη MCC coach Τζιλ Δούκα και έχουν δύο υπέροχες κόρες αλλά και ένα ακούραστο Bichon Frise!

 

Link εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/paroysiash-vivliou-gynaika-twra-thessaloniki-tzil-doyka-nikolas-ouranos/