Συλλήψεις για κλοπές

·         Συνελήφθησαν χθες (14 Φεβρουαρίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας, δύο ημεδαποί άνδρες και ένας αλλοδαπός άνδρας. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο πρώτος ημεδαπός αφαίρεσε προχθές (13 Φεβρουαρίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, από περιοχή της Χαλκιδικής, 1 όχημα, το οποίο στη συνέχεια διέθεσε, έναντι χρηματικού ποσού, στον δεύτερο ημεδαπό. Το όχημα εντοπίστηκε στην επιχείρηση που διατηρεί ο δεύτερος ημεδαπός σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου το είχε αποκρύψει μαζί με τον ανωτέρω αλλοδαπό άνδρα, εργαζόμενο σε αυτή. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της επιχείρησης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου με 12 φυσίγγια. Το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον υπεύθυνο για τη νόμιμη κατοχή του.

·         Συνελήφθη χθες (14 Φεβρουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε μέσα από όχημα μία τσάντα που περιείχε 2 τραπεζικές κάρτες, διάφορα προσωπικά έγγραφα καθώς και χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια με τη χρήση της μίας κλεμμένης τραπεζικής κάρτας πραγματοποίησε τέσσερις συναλλαγές. Μέρος των κλοπιμαίων, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, όπως επίσης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 2,4 γραμμαρίων, που εντοπίστηκε σε έλεγχο του οχήματος που χρησιμοποιούσε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά ·         Συνελήφθη χθες (14 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής «ΑΚΥΛΑ», εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους 37 γραμμαρίων καθώς και 2 τρίφτες κάνναβης.

·         Συνελήφθη χθες (14 Φεβρουαρίου 2022) το απόγευμα, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που χρησιμοποιούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 8,5 γραμμαρίων.