Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (7 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχουν ένα περίστροφο κρότου, διαμετρήματος 9 χιλιοστών, με εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και δύο φυσίγγια κρότου, το οποίο επιχείρησαν να πουλήσουν έναντι χρηματικού ποσού. Το περίστροφο, με τα παρελκόμενά του κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

 

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (7 Φεβρουαρίου 2022) στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 180 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.
Συλλήψεις για ναρκωτικά ·      Συνελήφθη χθες (7 Φεβρουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 73 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1 κινητό τηλέφωνο.

·      Συνελήφθη χθες (7 Φεβρουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο εντοπίστηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 8,5 γραμμαρίων.

Εξιχνίαση απάτης Από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Νοέμβριο του 2021, συνεργός του επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα της προπληρωμής ιατρικών εξετάσεων, κατάφερε να αποσπάσει τους προσωπικούς τραπεζικούς του κωδικούς και στη συνέχεια να μεταφέρει το  χρηματικό ποσό των 11.900 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του ανωτέρω αλλοδαπού.