Συλλήψεις για κλοπές

·         Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, προχθές (7 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι στο Κιλκίς, στα πλαίσια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαπές γυναίκες και ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε ότι μαζί με μία ακόμη ημεδαπή συνεργό τους, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα μέσα από κατάστημα.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχαν επίσης αφαιρέσει προϊόντα από άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή, ενώ δύο από τις ανωτέρω είχαν αφαιρέσει προϊόντα από κατάστημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, προέκυψε ότι τον προηγούμενο μήνα, αφαίρεσαν μέσα από δύο καταστήματα προϊόντα, ενώ επιχείρησαν να αφαιρέσουν κάποια είδη από δύο ακόμη καταστήματα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν. Η συνολική αξία των κλεμμένων ειδών, σύμφωνα με δήλωση των υπευθύνων των καταστημάτων, είναι 1.060 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε μέσα σε όχημα που χρησιμοποιούσαν και αποδόθηκε στα καταστήματα, από όπου είχαν αφαιρεθεί. Το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε, όπως επίσης κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 397,95 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

                                             

·         Συνελήφθη χθες (8 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προχθές (7 Φεβρουαρίου 2022) στις Σέρρες διέρρηξε ένα γραφείο, από όπου αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και μία τηλεόραση, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας και επίσης την ίδια ημέρα διέρρηξε μία οικία από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Στην κατοχή του ανωτέρω ημεδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (8 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 12,2 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 58 γραμμαρίων, 26 ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ.


Εξιχνίαση απάτης Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στην Κατερίνη, πριν από έναν χρόνο, απέσπασε από αλλοδαπή γυναίκα το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, με το πρόσχημα της δήθεν τακτοποίησης των εγγράφων διαμονής των τέκνων της.