Το ματς Γιούροφαρμ Πέλιστερ – ΑΕΚ (30-19 τελικό σκορ), για το EHF EUROPEAN LEAGUE, παρακολούθησαν εις εκ των χορηγών του Αερωπού Έδεσσας, Χρήστος Μαρίνος, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Εδεσσαϊκής ομάδας Μάκης Ρόμπης ο οποίος συνεχίζει εξωδιοικητικά να βοηθάει και να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Κατά την είσοδό τους στην κερκίδα, η χρόνια παρουσία τους στο άθλημα, είχαν ως αποτέλεσμα να τους θυμηθούν πολλοί από τους φιλάθλους και να τους χαιρετίσουν, ενώ, παρεμπιπτόντως, στο γήπεδο υπήρχαν 4.000 φανατικοί της Πέλιστερ και γύρω στους 70 ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Στη συνέχεια κάθισαν στα επίσημα μαζί με τους δύο εκπροσώπους της ΑΕΚ, γενικό διευθυντή κο Παπαχαρτοφίλη και το μέλος της Ομοσπονδίας κο Βιολιτζή καθώς και τους ομοσπονδιακούς προπονητές Γιάννη Πηλαλίδη και Νίκο Γεωργιάδη.

Οι δύο τους ταξίδεψαν μαζί με νεαρούς αθλητές, που αγωνίζονται στον Αερωπό Έδεσσας, στην πόλη Μπιτόλα της γειτονικής με την Ελλάδα Χώρα και απήλαυσαν την αναμέτρηση στηρίζοντας την ελληνική ομάδα. Η επιστροφή τους ήταν βέβαια πολύ περιπετειώδες λόγω του ισχυρού χιονιά χωρίς κανένα όχημα στο διάβα τους για δυόμιση ώρες βλέποντας όπως μας δήλωσαν ένα φανταστικό ματς.