Θέμα χρόνου είναι η στελέχωση, ο εξοπλισμός και η λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου της Πέλλας, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της ίδρυσης και της παραχώρησης του αναγκαίου χώρου στο πρώην Δημαρχείο με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.

Αυτό το σημαντικότατο έργο που δρομολογήθηκε το 2009 και με τη δυναμική υποστήριξη του Γιώργου Καρασμάνη, για να το ¨φρενάρει¨ η τότε διάδοχη Κυβέρνηση, μπήκε ξανά σε τροχιά υλοποίησης το 2014.

Δυστυχώς, η επί τεσσεράμισι χρόνια απραξία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το έβαλε πάλι στο περιθώριο, με τον Γιώργο Καρασμάνη, παρά ταύτα, να εντείνει τις προσπάθειές του με συνεχείς παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Μια μάχη που δικαιώνεται με τη σημερινή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καθώς, σε συνεργασία του πρώην Υπουργού με τον Διοικητή  της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και με απόφαση  της ηγεσίας  του Υπουργείου Υγείας προχώρησαν και ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ίδρυσης του Πολυδύναμου  Ιατρείου της Πέλλας.

Πλέον, η λειτουργία του με τη παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του προς τους κατοίκους και γενικότερα στη δημόσια υγεία, αναμένεται να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατόν με την επικείμενη στελέχωσή του με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και τον εξοπλισμό του.