Τα γυαλιά στο Δήμο Θεσσαλονίκης φαίνεται πως έβαλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάνοντας τη δουλειά των υπευθύνων.

Επί μήνες η Ελληνική σημαία στην Πλατεία Δημοκρατίας “κυμάτιζε” σκισμένη και σε άθλια κατάσταση, προκαλώντας θλίψη στους Έλληνες και τον κοροϊδευτικό γέλωτα στους τουρίστες, οι οποίοι σταματούσαν και την φωτογράφιζαν προφανώς για να την δείχνουν στις χώρες τους ως …. “Δείγμα ευρωπαϊκού πολιτισμού”.

Αγανακτισμένος από την κατάσταση αυτή, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, και μετά από παράπονα που του μετέφεραν κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, πήγε μαζί με άλλους δύο φίλους του στο σημείο και τοποθέτησε μια καινούργια σημαία, προσφέροντας Εθνική υπερηφάνεια στους Έλληνες της περιοχής και όχι μόνο, αφού η συγκεκριμένη σημαία βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, από το οποίο διέρχονται καθημερινά χιλιάδες Θεσσαλονικείς και όχι μόνο.

Διερωτώμαι, οι αρμόδιοι δεν περνούν από την Πλατεία Δημοκρατίας; ή μήπως περνούν με σκυμμένο το κεφάλι και δε παρατήρησαν τόσο καιρό τα χάλια της παλιάς σημαίας, την οποίο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φρόντισε, αφού την άλλαξε, να μην πεταχτεί στα σκουπίδια σαν ένα κομμάτι άχρηστου πανιού, όπως μπορεί να τη βλέπουν μερικοί…

Συγχαρητήρια κύριε Ψωμιάδη!

 

πηγή : www.politispress.gr