Εκτέλεση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης

Συνελήφθη προχθές (14 Μαρτίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Ιταλίας, για βιασμό, αντίσταση στη σύλληψη και απόδραση.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (15 Μαρτίου 2022) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως διαπιστώθηκε εισήλθε παράνομα σε οικία ημεδαπής, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Το κλεμμένο χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην παθούσα.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (15 Μαρτίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 13 γραμμαρίων.
Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και ενός αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2021, με το πρόσχημα του προσπορισμού κέρδους μέσω του δήθεν πολλαπλασιασμού και της παραχάραξης χαρτονομισμάτων, κατάφεραν να αποσπάσουν από ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 36.800 ευρώ.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προ τριημέρου διέρρηξε μία αποθήκη που βρίσκεται σε περιοχή της Πέλλας, από όπου αφαίρεσε διάφορα εργαλεία και αντικείμενα συνολικής αξίας 1.800 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.