Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (22 Μαρτίου 2022) το απόγευμα, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 20 ετών και συνολική χρηματική ποινή 900.000 ευρώ, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

·Σε συνέχεια της σύλληψης ημεδαπού άνδρα για κατοχή ποσότητας κάνναβης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, το απόγευμα της 20ης Μαρτίου 2022 στην Κατερίνη και στο πλαίσιο των περαιτέρω ερευνών που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής «Ακύλα», εντοπίστηκε σε δασική περιοχή, κρυμμένη καλά μέσα σε κορμό δένδρου, ποσότητα κάνναβης, βάρους 390 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

·Συνελήφθη χθες (22 Μαρτίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, βάρους 17 γραμμαρίων και 1 κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθη χθες (22 Μαρτίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπούς άνδρες και 1 αλλοδαπή γυναίκα, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης μεταφοράς τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε, όπως επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.
Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2021, με το πρόσχημα της δήθεν πώλησης οχήματος μέσω αγγελίας, που είχε αναρτήσει το διαδίκτυο, απέσπασε από ημεδαπό άνδρα το χρηματικό ποσό των 2.843 ευρώ.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Γραφείο Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 10ης Μαρτίου 2022, μαζί με δύο συνεργούς τους, εισήλθαν παράνομα με όχημα σε μονάδα επιχείρησης που βρίσκεται σε περιοχή του Κιλκίς, από όπου αφαίρεσαν διάφορα εξαρτήματα γεωργικών ελκυστήρων και σιδηρικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.470 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.