Το Εδεσσαϊκό Θέατρο, μετά από 2 χρόνια απουσίας της παιδικής σκηνής λόγω του κορωνοϊού, ανεβάζει μια παιδική παράσταση – υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους.

‘’Η Πανέμορφη και το Τέρας’’ σε σκηνοθεσία Ελένης Αζέπη, είναι βασισμένη στο κλασσικό παραμύθι της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου Γκάμπριελ Σούζαν Μπάρμπο ντε Βιλενέζ «Η πεντάμορφη και το τέρας», το οποίο κυκλοφόρησε το 1741 και υπάρχει μέχρι σήμερα σε διάφορες εκδοχές. Το τέρας συναντά την πεντάμορφη και μια όμορφη ιστορία εξελίσσεται.. ώσπου η αποδοχή της διαφορετικότητας κάνει το θαύμα της, και μετατρέπει το τέρας σε πρίγκιπα… ή μήπως και της αυτοαποδοχής σε κάποιο κομμάτι του εαυτού μας που μισούμε και που μας κάνει να αισθανόμαστε παγιδευμένοι;

Η παράσταση ετοιμάστηκε με πολύ κέφι και αγάπη από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του Εδεσσαϊκού Θεάτρου. Πρόκειται για ένα θέαμα θεάτρου, μουσικής και χορού, που μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρη η οικογένεια.

Την ενορχήστρωση και τη μουσική επιμέλεια, ανέλαβε ο Λάκης Σαμαράς.

Οι παραστάσεις θα δοθούν Κυριακή 1 Μαίου και Σάββατο 7 Μαίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στις 7 το απόγευμα.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ‘’ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ’’ Έδεσσας.

 

Eισιτήριο Ενηλίκων: 5 ευρώ

Εισιτήριο Παιδικό: 4 ευρώ