Στα πλαίσια του 3ου Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που θα υλοποιηθεί από 14 έως 17 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έδεσσας-Βεγορίτιδας θα διεξάγει τις εκλογές συνέδρων το Σάββατο 2 Απριλίου.

Ύστερα από ένα εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο, με τρεις προσυνεδριακές συναντήσεις-εκδηλώσεις, οι τοπικές διαδικασίες ολοκληρώνονται με την ψηφοφορία εκλογής συνέδρων. Τα μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έδεσσας-Βεγορίτιδας θα επιλέξουν μεταξύ των 54 υποψηφίων συνέδρων, τους εκπροσώπους τους, σε μία ανοικτή δημοκρατική  εκλογική διαδικασία που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα και από  09:00 π.μ.  έως 19:00 μ.μ.

Πιστεύουμε ότι το Συνέδριο αυτό,  που συνιστά νέα αρχή, θα δώσει την ελπίδα!!!

Καλούμε όλες και όλους, αριστερούς, δημοκράτες και προοδευτικούς, γυναίκες και άνδρες, νέους και νέες, εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους, όλες και όλους που είναι πολίτες τούτης της χώρας, να συστρατευθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Να συμβάλουν στη προσπάθεια να δώσουμε συλλογικά όλες και όλοι μαζί,  τις δέουσες λύσεις στα μεγάλα και επείγοντα προβλήματα της χώρας και της εποχής.

Να στηρίξουν την προσπάθεια να διεξαγάγουμε νικηφόρα τη μεγάλη μάχη που θα αλλάξει τους σημερινούς συσχετισμούς δυνάμεων, ενάντια στον αυταρχικό νεοφιλελευθερισμό και σε κατεύθυνση αριστερή, προοδευτική και δημοκρατική.