Την αύξηση του κονδυλίου ζητάει ο Βουλευτής για ένταξη μεγάλου αριθμού επιλαχόντων.

Με την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων μονοκατοικιών και μεμονωμένων διαμερισμάτων και την ανακοίνωση των αρχικών πινάκων κατάταξης του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021» ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα με θέμα την αύξηση του κονδυλίου για το Εξοικονομώ 2021 με σκοπό την ένταξη μεγαλύτερου αριθμού επιλαχόντων.

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής στην ερώτηση του, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα από το ΥΠΕΝ αποδεικνύεται το τεράστιο ενδιαφέρον των πολιτών, το οποίο έχει ως επακόλουθο πολύ μεγάλο αριθμό επιλαχόντων, που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Δεδομένου του βασικού στόχου του προγράμματος, πού είναι ο δραστικός και μόνιμος περιορισμός του κόστους της ενέργειας για τα νοικοκυριά, ο κ. Σταμενίτης επισημαίνει την αναγκαιότητα ένταξης στο πρόγραμμα όσων περισσότερων ενδιαφερομένων γίνεται.

Βάσει όλων των παραπάνω ο Βουλευτής Πέλλας ζητά από τον Υπουργό να τον ενημερώσει αν βρίσκεται στο σχεδιασμό της ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η αύξηση του προς διάθεση κονδυλίου για το πρόγραμμα που θα εξυπηρετήσει τον παραπάνω στόχο.