Εξιχνίαση κλοπών ·      Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 25 έως 27 Μαρτίου 2022, παραβίασαν τρία οχήματα  σε περιοχή της Ημαθίας, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικό χρηματικό ποσό 5.550 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.020 ευρώ.

·      Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις την 22 και 24 Μαρτίου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργούς της, προσέγγισε δύο ηλικιωμένες ημεδαπές σε περιοχές της Πέλλας και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε δύο χρυσές αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό τους συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Σύλληψη για πλαστογραφία Συνελήφθη χθες (1 Απριλίου 2022) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς κατά την είσοδο του στη χώρα, επέδειξε πλαστό πιστοποιητικό αρνητικής μοριακής ανίχνευσης κορωνοϊού. Επίσης, στον αλλοδαπό βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.