Κατόπιν αύξησης του αριθμού κρουσμάτων ηλεκτρονικών απατών σε βάρος πολιτών αλλά και επιχειρηματιών-καταστηματαρχών-ξενοδόχων στην περιοχή ευθύνης Δ.Α. Πέλλας, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές παρουσιάσεις σε φορείς, ενημερώνοντας τους σχετικά με τους τρόπους πρόληψης τέλεσης ηλεκτρονικών απατών σε βάρος τους, προς αποφυγή μελλοντικών εξαπατήσεων, δίνοντας σαφείς και απλές οδηγίες προφύλαξης και παρέχοντας τα τηλέφωνα επικοινωνίας των τοπικών Αστυνομικών Αρχών για την άμεση επέμβαση τους, ευθύς μόλις απαιτηθεί.

Από την Διεύθυνση μας πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω συναντήσεις:

Τρίτη 10/5/2022 ώρα 11:00 Αριδαία (Αίθουσα Δημαρχείου).

Τετάρτη 11/5/2022 ώρα 11:00 Έδεσσα (Αίθουσα Διοικητηρίου Π.Ε Πέλλας).

Πέμπτη 12/5/2022 ώρα 11:00 Σκύδρα (Πνευματικό Κέντρο).

Παρασκευή 13/5/2022 ώρα 11:00 Γιαννιτσά (Πνευματικό Κέντρο).

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των κατά τόπο Εμπορικών Συλλόγων, Συλλόγων Ξενοδοχείων-Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Ξενώνων, Τραπεζικών Καταστημάτων, Επιμελητηρίου Έδεσσας, επαγγελματιών Ταξί, συνταξιούχων ΙΚΑ, οι οποίοι εν συνεχεία θα ενημερώσουν όλες τις σχετικές επιχειρήσεις-μέλη  κατά λόγω αρμοδιότητάς τους.

Οι ανωτέρω συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.