Ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο του εμπλουτισμού των πολιτιστικών – καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων ανακοινώνει την πραγματοποίηση μιας διαφορετικής εκδήλωσης που είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει μια νέα, ευχάριστη εμπειρία σ΄όλους μας.

Πρόκειται για τη συναυλία που η Φιλαρμονική του Δήμου Σκύδρας θα παρουσιάσει στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 κι ώρα 11:00΄, μ΄ελεύθερη είσοδο και τη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής με την καθοδήγηση των αρχιμουσικών Σπύρου Κούκα κι Αλέξανδρου Βασιλειάδη θα παρουσιάσουν ατομικά και συλλογικά την προσπάθεια και την πρόοδό τους, παίζοντας σόλο ή ντουέτα με συνοδεία πιάνου αλλά κι ως ορχήστρα.

Ας υπογραμμιστεί, με την ευκαιρία, ότι η Φιλαρμονική του Δήμου Σκύδρας προσφέρει στους δημότες δωρεάν εξειδικευμένη μουσική μόρφωση και λαμπρύνει με τη συμμετοχή της τις θρησκευτικές, εθνικές επετείους και τις διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Προσκαλούμε, λοιπόν, κάθε φιλόμουσο, κάθε ενδιαφερόμενο σ΄αυτό το ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ώστε να γνωρίσουμε ακόμη μια πτυχή των δραστηριοτήτων της Φιλαρμονικής μας και να συναπολαύσουμε τις ευεργετικές αξίες της μουσικής.