Συλλεκτική φωτογραφία τράβηξαν στην Κοζάνη, στο περιθώριο του final4 του κυπέλλου ανδρών, άνθρωποι που υπηρέτησαν ή που υπηρετούν ακόμη τον Αερωπό Έδεσσας.

Στο κέντρο της φωτογραφίας βρίσκεται ο άλλωτε πρόεδρος, έφορας και πιστός στον Αερωπό Έδεσσας κ. Μάκης Ρόμπης. Από αριστερά προς τα δεξιά με εξαίρεση τον κ. Ρόμπη, είναι οι εξής προπονητές, Νίκος Γεωργιάδης 2009-11, Χρήστος Τζουβάρας 2011-13, Αλέξανδρος Ταρινίδης 2021-22 και Γιάννης Πηλαλίδης 2013-2021.  Ο ίδιος αποσύρθηκε από τη διοίκηση της ομάδας μετά το τέλος της περσινής σεζόν, όμως ή έλλειψη ατόμων, η αγάπη του για την ομάδα και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του καθώς και οι γνωριμίες του με ανθρωπους που ασχολούνται με το άθλημα, δεν μπόρεσε να αποχωριστεί τελείως από την ομάδα.

Γνωρίζοντας την αγάπη για την ομάδα του Αερωπού και τις απεριόριστες δυνατότητές του ελπίζουμε να τον ξαναδούμε πάλι στους αγωνιστικούς χώρους εκεί που είναι η φυσική του θέση. Γιατί όπως μας είχε δηλώσει ένας μεγάλος αθλητής : «Αερωπός χωρίς Μάκη Ρόμπη δεν υπάρχει»!