Σε μία μοναδική μουσική βραδιά στο ειδυλλιακό «The Mill», η Μαρία Εκλεκτού και η Μαρία Μητριζάκη στο βιολί, η Κέλυ Βασιλειάδου στη βιόλα και η Σύλβια Σουπίλα στο βιολοντσέλο, ένωσαν την αγάπη τους για τους συνανθρώπους μας στηρίζοντας με την παρουσία τους το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Την πρωτοβουλία της ομάδας Έτσι Μεγαλώσαμε αγκάλιασε τόσο ο απλός κόσμος όσο και πλήθος επωνύμων, που έδωσαν «βροντερό παρών» στο The Mill, για να ακούσουν από κοντά τις επιτυχίες των καλλιτέχνιδων και να προσφέρουν έμπρακτα στήριξη στα λειτουργικά έξοδα του θεάρεστου και πολυετούς έργου της Γεωργίας Κικίδου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το Γυμναστήριο Νικολαΐδης, με την Κατερίνα Νικολαΐδου που προάγει το ήθος στην πόλη μας συνεισφέροντας σε κάθε φιλανθρωπική εκδήλωση, καθώς και το γυναικείο χορευτικό τμήμα που αυτά τα δύο χρόνια της πανδημίας στερηθήκαμε.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη, αλλά όποιος ήθελε μπορούσε να ενισχύσει οικονομικά τον σκοπό της εκδήλωσης σε έναν ερανικό κουμπαρά υπέρ αυτών των παιδιών.

Εν κατακλείδι με χαρά βλέπουμε ότι ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την πρωτοβουλία ανθρωπιάς και υποστήριξης αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Κάθε προσπάθεια και ενέργεια που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση και ιδίως για τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη από την αγάπη και την φροντίδα μας είναι έργο Θεού!