Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Συνελήφθη χθες (24 Μαΐου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε θαμνώδη αγροτική περιοχή συνολικά 7 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους έως 65 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 25,5 γραμμαρίων.

 

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθη χθες (24 Μαΐου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει 3 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, συνεργός του είχε προηγουμένως προμηθεύσει τους ανωτέρω αλλοδαπούς με πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (24 Μαΐου 2022) τα ξημερώματα διέρρηξε κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, προκαλώντας φθορές αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας του καταστήματος.