Σύλληψη για απόπειρα ληστείας Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα, πήγε με μοτοσυκλέτα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με την απειλή περίστροφου κρότου σε βάρος του ιδιοκτήτη και υπαλλήλου του καταστήματος, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από την κατοχή τους, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και στη συνέχεια διέφυγε.

Οι αστυνομικοί άμεσα τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν σε περιοχή του Κιλκίς, όπου στην κατοχή του, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         1 περίστροφο κρότου,

·         39 φυσίγγια,

·         κράνος και κουκούλα full-face,

·         20 φαρμακευτικά δισκία,

·         κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 56 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε η παραπάνω μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε.

 

Συλλήψεις για κλοπές ·      Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, παραβίασαν κατάστημα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αλκοολούχα ποτά και άλλα προϊόντα συνολικής αξίας 5.500 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ημεδαπού συνεργού του, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

·      Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα, παραβίασε επιχείρηση ημεδαπού και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.