Συλλήψεις για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν χθες (5 Μαΐου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 6 ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε ότι με τη χρήση αυτοσχέδιων καλωδίων τροφοδοτούσαν από στύλο ηλεκτρικής ενέργειας τις οικίες τους με ηλεκτρικό ρεύμα. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα καλώδιο με μεταλλικό γάντζο.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

·         https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/500517425107294

 

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών Συνελήφθησαν χθες (5 Μαΐου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας και αλλοδαπή γυναίκα, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο προαναφερόμενος άνδρας είχε επιβιβάσει σε όχημα έναν αλλοδαπό άνδρα, ενώ η γυναίκα οδηγούσε άλλο όχημα λειτουργώντας ως προπομπός, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης μεταφοράς του στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Τα 2 παραπάνω οχήματα κατασχέθηκαν, όπως και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

 

Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (6 Μαΐου 2022) και ώρα περίπου 15.50, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηράκλειας – Λιθοτόπου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός και επέβαινε 79χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 73χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 79χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.