Ενημέρωση από το γραφείο του Υπουργείου Υγείας είχε σήμερα το πρωί, 15 Ιουνίου 2022, ο Βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με τα θέματα που ο ίδιος είχε θέσει από τον Ιούλιου του 2021, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας και της 3ης ΥΠΕ. Πρόκειται για χρηματοδοτήσεις με σκοπό τη συντήρηση και την επισκευή του κτηρίου του ΕΚΑΒ Έδεσσας (μελέτη της Αντιπεριφέρειας Πέλλας) και την επισκευή και βελτίωση των επιμέρους τμημάτων χώρου υγιεινής και εφημερίου του κτιριακού συγκροτήματος του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης.

Ειδικότερα, όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής, με εντολή του Υπουργού Υγείας εγκρίθηκε και σύντομα θα εκταμιευτεί το ποσό (60.000 ευρώ) για το ΕΚΑΒ Έδεσσας , από κονδύλια του Υπουργείου Υγείας, ενώ για το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης έχει δοθεί η εντολή στην Περιφέρεια να δεσμεύσει το απαιτούμενο ποσό (40.000 ευρώ)

Ο κ. Σταμενίτης επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την ικανοποίηση των αιτημάτων ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Γκάγκα.

Σχετικά με τις ενέργειες του Βουλευτή μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:

https://stamenitis.gr/ygeia-upodomes/

https://stamenitis.gr/28032022/