Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς & Πέλλας λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές & την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση των μαθητών διοργανώνει, σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΠΑΠ, σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού».

Στο σεμινάριο αυτό, θα ενημερωθούν μαθητές και γονείς αν επιθυμούν για όλα τα νέα δεδομένα που θα επηρεάσουν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, καθώς και για τις έξυπνες επιλογές που μπορούν να κάνουν οι μαθητές/τριες με βάση τις επιθυμίες τους και τα δεδομένα της αυριανής αγοράς εργασίας.

Θα παρουσιαστούν μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων, τη διεπιστημονικότητα και τη διαφοροποιημένη σταδιοδρομία, αλλά και τις εξελίξεις που έχει επιφέρει η πανδημία στην αγορά εργασίας. Μέσα από την 20ετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, τα σημαντικά δεδομένα & πληροφορίες για να φτάσετε στους στόχους σας, και θα εστιάσει στις βασικές αρχές για την εύστοχη διαμόρφωση του μηχανογραφικού.

Στο τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 20:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας, στα Γιαννιτσά (Δημαρχείο, Χατζηδημητρίου & Εθν. Αντίστασης).

Συμμετέχουν τα παρακάτω φροντιστήρια:

ΓΚΡΟΥΠΑΔΙΚΟ

ΓΡΑΜΜΑΤΑ&ΑΡΙΘΜΟΙ

ΘΕΜΕΛΙΟ

ΘΕΩΡΙΑ+ΠΡΑΞΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

ΜΕΤΡΟΝ…ΑΡΙΣΤΟΝ

ΣΙΓΜΑ

ΣΤΟΧΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ

ΥΠΟΔΟΜΗ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ