Για άλλη μια φορά οι αγρότες πολλών περιοχών της Πέλλας, είδαν την παραγωγή τους να χάνεται εξαιτίας των καιρικών φαινομένων που έπληξαν τις καλλιέργειες τους. Ακόμη μια φορά αγωνιούν για το πώς θα αναπληρωθεί το χαμένο εισόδημά τους, αν ο ΕΛΓΑ θα καλύψει τη ζημιά, πότε θα τη καλύψει και σε τι βαθμό.

Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού συνωστίζονται στις πληττόμενες  καλλιέργειες για μια φωτογραφία, δηλώνοντας την αγωνία τους, μοιράζοντας υποσχέσεις στους αγρότες.

Αλήθεια, όταν το ΚΚΕ έφερε στη Βουλή το ζήτημα της αλλαγής του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύπτει στο 100% τη ζημιά από  πάσα νόσο και αιτία, που είναι και απαίτηση του αγροτικού κινήματος, γιατί το καταψήφισαν αυτοί και τα κόμματά τους;

Όταν το ΚΚΕ ζητά έργα υποδομής αντιπλημμυρικής, αντιπαγετικής και αντιχαλαζικής  προστασίας τα κόμματά τους προτάσσουν το ζήτημα του κόστους έναντι του οφέλους.

Καμία λοιπόν αυταπάτη δεν πρέπει να έχουν οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι, από όλους αυτούς τους όψιμους προστάτες, η μόνη σωστή απάντηση σε αυτούς είναι να μεγαλώσει και να δυναμώσει η συμπόρευση με το ΚΚΕ.