Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (9 Ιουνίου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη τη στιγμή που προσπαθούσε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό οχήματος. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας στην Κατερίνη, αφαίρεσε μέσα από όχημα ημεδαπού μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Εξιχνιάσεις κλοπών ·      Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 16ης Μαρτίου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, εισήλθαν σε κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν έναν φορητό υπολογιστή, αξίας 899 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της υπεύθυνης του καταστήματος.

·      Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (9 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα σε αύλειο χώρο καταστήματος, συνολικά 45 κιλά χαλκού αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2022, άγνωστο άτομο με το πρόσχημα πώλησης μηχανήματος έργων μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασε από παθόντα χρηματικό ποσό 1.680 ευρώ, το οποίο καταβλήθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό του προαναφερόμενου ημεδαπού.