Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (13 Ιουνίου 2022) το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα  διέρρηξαν κατάστημα από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξε κατάστημα, προκαλώντας φθορές αξίας 100 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (14 Ιουνίου 2022) και ώρα περίπου 02.45΄ στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Παλιουρίου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.