Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2021 σε περιοχή της Ημαθίας, επιβαίνοντας σε όχημα, παρείχε συνδρομή σε συνεργό του, ο οποίος πλησίασε ηλικιωμένο άνδρα και με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε για εργασιακή διευκόλυνση συγγενικού του προσώπου, του απέσπασε  χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ.

Συλλήψεις για κλοπές ·      Συνελήφθη χθες (2 Ιουνίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, αφαίρεσαν ένα όχημα ημεδαπού, το οποίο χρησιμοποίησαν χθες τα ξημερώματα, παραβιάζοντας αγροτικό συνεταιρισμό σε περιοχή της Πέλλας, από όπου αφαίρεσαν λιπάσματα συνολικής αξίας 11.200 ευρώ.

·      Συνελήφθη χθες (2 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 1ης Ιουνίου 2022, αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ημεδαπού αξίας 700 ευρώ, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής μία τσάντα με χρηματικό ποσό 80 ευρώ και άλλα αντικείμενα.

Τροχαία δυστυχήματα ·      Χθες (2 Ιουνίου 2022) και ώρα περίπου 22.15, στο 41ο χιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Προμαχώνα στις Σέρρες, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

·      Χθες (2 Ιουνίου 2022) και ώρα περίπου 22.10, στο 4ο χιλιόμετρο της Δημοτικής Οδού Μακροχωρίου – Ειρηνούπολης στην Ημαθία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και κατέπεσε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 76χρονου οδηγού.  Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.